Kleur maakt ons mooi. Hoe ouder we worden, hoe meer pigment we verliezen. Ons haar wordt grijs, onze huid en ogen worden lichter en onze lippen worden minder rood. Daardoor zien we er ouder uit. Wil je er jonger uitzien of mis je die stralende kleur in jouw gezicht? Kies dan voor permanente make-up. Met permanente make-up zie je er dag in, dag uit jonger én stralender uit zonder dat je daar iets voor hoeft te doen! Wij helpen je graag om prachtige, professionele permanente make-up in de juiste kleur aan te brengen om jou weer te laten stralen.

De juiste kleur bepalen bij permanente make-up

Het bepalen van de juiste kleur is enorm belangrijk bij het aanbrengen van permanente make-up. Een verkeerde kleurkeuze kan je juist ouder laten lijken of kan jouw huid dof maken. Voor een mooi en natuurlijk resultaat is de juiste kleur van groot belang en daarvoor ben je bij Smart Beauty aan het juiste adres. Wij weten alles over kleur en zorgen ervoor dat jouw permanente make-up altijd in de perfecte kleur wordt gezet, zodat jij weer kan stralen!

Professionals in het kiezen van kleur

Wist je dat het kiezen van de juiste kleur een van de moeilijkste onderdelen is van het aanbrengen van permanente make-up? Bij Smart Beauty zijn wij hier als professionals voor opgeleid en getraind om de perfecte kleur voor jou te bepalen. Wij weten als geen ander hoe kleur werkt. Wij hebben tijdens onze opleiding alles geleerd over kleur. Meer weten? Lees hier alles over ons en de opleiding die we gevolgd hebben.

Smart beauty werkt met Academiepigmenten voor het aanbrengen van permanente make-up. Wij werken graag met dit merk, omdat ze enorm veel verschillende kleuren hebben. Daardoor kunnen wij altijd de perfecte kleur voor jou bepalen. Ook blijven deze pigmenten op lange termijn heel mooi, iets wat wij enorm belangrijk vinden. Daarnaast geven deze pigmenten een prachtig natuurlijk resultaat.

De juiste ondertoon bepalen

Om de juiste kleur van de permanente make-up te bepalen, kijken wij allereerst naar de ondertoon van jouw huid. Deze is heel belangrijk, omdat dit effect heeft op hoe het pigment uitpakt op jouw huid.

Naast jouw ondertoon nemen we uiteraard ook jouw voorkeuren mee om de juiste kleur van de permanente make-up te bepalen. We kunnen de make-up zo natuurlijk mogelijk houden of juist het geheel iets donkerder maken als dat jouw voorkeur heeft. Tijdens het adviesgesprek zullen we dit uitgebreid bespreken en kijken we samen welke kleur het beste bij jouw ondertoon en voorkeuren past.

Wij helpen je graag om weer te stralen! Maak jouw afspraak voor een behandeling hier.

Afspraak maken