Wil jij prachtig gestylde wenkbrauwen waar je vriendinnen jaloers op zijn? Maar vind je het lastig om je wenkbrauwen in de juiste vorm te krijgen? Dan is deze behandeling bij Smart Beauty de juiste keus. Het creëren van de juiste vorm of model voor de wenkbrauwen is heel belangrijk. Een verkeerd model wenkbrauw geeft een totaal ander beeld van wie je bent of wat je wilt uitstralen! Een wenkbrauw moet bij het gelaat passen!

Wenkbrauwen bepalen namelijk de uitdrukking van het gezicht, een frisse, vrouwelijke en een verzorgde uitstraling. Met de juiste vorm wenkbrauwen ‘lift’ je de ogen en kom je zelfverzekerder en krachtiger over. Belangrijk dus dat je wenkbrauwen goed bij je passen, met de juiste wenkbrauwstyling.

Naast wenkbrauwstyling met Permanente Make-Up, bieden wij bij Smart Beauty ook wenkbrauwstyling aan met Henna of verf. Henna eyebrow styling is de trend op het gebied van wenkbrauwen modelleren en kleuren! Tijdens deze behandeling stylen, waxen en tinten wij de wenkbrauwen met Henna of met verf.

De behandeling duurt 45 a 60 minuten inclusief advies. Er wordt gekeken naar het gezicht en het model van de wenkbrauwen.

De perfecte vorm wordt gecreëerd door middel van wenkbrauw mapping, dit is het stylen van de wenkbrauw door middel van metingen en referentiepunten om een symmetrische en strakke wenkbrauw te verkrijgen, waarna jouw perfecte wenkbrauwen worden ingezet met Brow Henna of verf.

Brow Henna is een effectiever en natuurlijker alternatief voor traditionele wenkbrauwkleuring en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Een groot voordeel is dat de wenkbrauwharen en omliggende huid kan kleuren, waardoor het een ideale kleurmethode is voor de vollere, perfect gevormde wenkbrauwen. De speciale henna kleurt de wenkbrauwhaartjes voor 6 tot 8 weken en laat een schaduw achter op de huid, die kan variëren van subtiel tot donker. De kleur kan tot wel 5-10 dagen op de huid zichtbaar zijn. De henna is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin.

Hierna waxen, trimmen en epileren we de wenkbrauw. Houd er rekening mee dat wenkbrauwen nooit gelijk zijn. Wenkbrauwen zijn nu eenmaal zusjes zijn en geen tweeling! Doordat de wenkbrauwen geharst worden krijg je een strakker resultaat dan andere ontharingstechnieken. De hars die gebruikt wordt is speciaal voor de gevoelige huid Ongewenste haartjes worden verwijderd met een pincet. Er zal nooit teveel worden geëpileerd: ‘less is more’ Het duurt ongeveer 4 tot 6 weken voordat de nieuwe haar terug groeit.

Voordelen van henna wenkbrauwen

  • Wakker worden met mooie wenkbrauwen in de juist vorm gestyled en kleur
  • Bespaar tijd door niet dagelijks je wenkbrauwen te hoeven bijwerken en je hebt geen wenkbrauwmake-up nodig
  • Langdurig plezier want Brow Henna blijft over het algemeen 2 weken op de huid zitten en 6 weken op de haartjes.
  • Vakantie/zwembad proof!
  • Veilig en geschikt voor alle huidtype
  • Geurloos , vrij van ammoniak en waterstofperoxide
  • Geschikt voor elke leeftijd

Hoe verzorg je henna wenkbrauwen

  • 48 uur na de behandeling niet in contact laten komen met water. Vermijd ook crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen

Maak een afspraak!

Kun jij niet wachten om wenkbrauwen te hebben die altijd perfect in shape zijn? Maak dan een afspraak. Mocht je vragen hebben over de behandeling of over permanente make-up, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Maak vandaag nog een afspraak!

Afspraak maken