Wil jij prachtige wenkbrauwen die altijd perfect in model zitten? Dan is permanente make-up voor jouw wenkbrauwen dé oplossing. Bij Smart Beauty helpen we jou graag de perfecte wenkbrauwen te creëren die helemaal bij jou passen.

Permanente wenkbrauwen hebben veel voordelen. Heb je van jezelf geen volle wenkbrauwen en teken je deze iedere dag bij met een poeder, potlood of verf je ze? Dat hoeft niet meer met permanente make-up! Permanente wenkbrauwen zitten dag in, dag uit perfect. Dat scheelt niet alleen veel tijd ’s ochtends, maar ook door de dag heen. Permanente wenkbrauwen hoef je niet bij te werken, omdat ze de hele dag perfect blijven zitten. Permanente make-up kan veel tijd en ergernissen besparen. Zo is uitgelopen make-up door regen of sporten verleden tijd. Je ziet er ook na het bezoek aan een sauna of na een duik in het zwembad nog verzorgd uit!

Technieken voor permanente make-up voor jouw wenkbrauwen

Bij Smart Beauty werken we met verschillende technieken om permanente wenkbrauwen te creëren. Samen overleggen we welke van deze technieken het beste bij jou en jouw voorkeuren past. Vervolgens brengen we de permanente make-up aan op/rondom jouw natuurlijke wenkbrauwen. Of indien je weinig tot geen wenkbrauwen hebt, creëren we deze!

3D hairstroke techniek

Met de 3D hairstroke techniek worden er hele fijne haartjes in de huid gepigmenteerd. We ‘tekenen’ als het ware kleine haartjes in en rondom jouw natuurlijke wenkbrauw. Deze haartjes worden met precisie over en door elkaar heen gezet en zijn bijna niet van echt te onderscheiden. Daardoor zorgt deze techniek voor een heel natuurlijk en realistisch effect.

Met 3D hairstrokes kunnen jouw wenkbrauwen langer, breder en zelfs voller gemaakt worden. Zelfs als je geen of weinig wenkbrauw hebt, kun je een nieuwe wenkbrauw(vorm) maken door middel van deze methode. Droom jij van perfecte, volle wenkbrauwen? Dat kan met deze techniek gerealiseerd worden!

Schaduw techniek

Met de schaduw techniek wordt er als het ware een schaduw achter jouw eigen wenkbrauw gezet. Dit geeft een mooi, zacht en poederig resultaat. Het effect van deze permanente make-up voor jouw wenkbrauwen is te vergelijken met het effect van een wenkbrauwpotlood of -poeder. Daardoor is dit een hele fijne methode als je niet meer iedere ochtend jouw natuurlijke wenkbrauw in wil kleuren met poeder of potlood.
Wil je liever zwaardere wenkbrauwen? Dan raden we je de 3D hairstroke techniek aan. De schaduw techniek geeft een luchtiger en lichter resultaat.

3D hairstroke + schaduw techniek

Het is ook mogelijk om bovenstaande technieken te combineren. Hierbij zetten we een schaduw achter jouw natuurlijke wenkbrauw en tekenen we er haartjes bij. Dit zorgt ervoor dat we én jouw wenkbrauw kunnen vormen door haartjes rondom jouw natuurlijke wenkbrauw te tekenen én jouw wenkbrauw kunnen vullen met het mooie, lichte en poederige effect van de schaduw.

Wanneer je bijvoorbeeld een ombre wenkbrauw wil laten aanbrengen, is dit een ideale methode. Hierbij is de aanzet van jouw wenkbrauw licht en wordt deze naar het uiteinde toe steeds donkerder.
(zijn hier before & after foto’s van? Dan kan ik hier een stukje toevoegen over de before en after effecten)

De behandeling

Tijdens de eerste behandeling zullen we uitgebreid jouw voorkeuren bespreken en jou adviseren. We bepalen samen de vorm die het beste bij jouw gezichtsvorm past en bepalen de juiste kleur aan de hand van jouw ondertoon en haarkleur. Op die manier krijg je altijd de wenkbrauwen die jij mooi vindt! Ben je benieuwd naar hoe zo’n behandeling er precies uit ziet? Dat leggen we je hier uit.

Maak een afspraak!

Kun jij niet wachten om wenkbrauwen te hebben die altijd perfect in shape zijn? Maak dan een afspraak. Mocht je vragen hebben over de behandeling of over permanente make-up, dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

Je kunt bij Smart Beauty ook terecht voor permanente eyeliner.

Afspraak maken