Wil jij iedere dag weer opstaan met een prachtige eyeliner waar je helemaal niets voor hoeft te doen? Dan is een permanente make-up voor jouw ogen dé oplossing! Bij Smart Beauty helpen we jou graag een perfecte eyeliner aan te brengen met permanente make-up.

Het hebben van een permanente eyeliner heeft enorm veel voordelen. Je hebt nooit meer last van uitgelopen eyeliner, omdat deze eyeliner gedurende de dag perfect blijft zitten. Ook heb je nooit meer last van een ongelijke eyeliner. Een permanente eyeliner zit iedere dag weer perfect. Daarnaast scheelt het hebben van een permanente eyeliner veel tijd, omdat je ’s ochtends nooit meer eyeliner hoeft aan te brengen. Je staat iedere dag op met mooie, gedefinieerde ogen.

Technieken voor het aanbrengen van permanente eyeliner

Bij Smart Beauty werken we met 2 verschillende technieken om een permanente eyeliner aan te brengen. Bij beide technieken brengen we de permanente make-up aan langs jouw wimperrand. Welke techniek het beste past bij jou en jouw voorkeuren, zullen we tijdens de eerste behandeling uitgebreid bespreken.

De infralash techniek

Bij de infralash techniek brengen we een strak lijntje tussen de wimperhaartjes aan. Deze techniek zorgt voor een heel natuurlijk effect. De infralash techniek geeft een sprekende oogopslag waarbij het lijkt alsof de wimperaanzet voller is, zonder dat de eyeliner duidelijk zichtbaar is. Deze techniek is ideaal wanneer je jouw wimperrand/mascara iets wil opvullen zonder een vollere eyeliner te laten zetten.

Permanente eyeliner

Wil jij liever een vollere eyeliner die duidelijk zichtbaar is? Dan is de permanente eyeliner de beste techniek voor jou! Een permanent eyeliner is de uitkomst wanneer je dagelijks een eyeliner zet met potlood of vloeibare eyeliner, maar op zoek bent naar een snellere en mooiere oplossing. Een permanente eyeliner scheelt enorm veel tijd én zit altijd perfect.

Bij deze techniek kun je jouw ideale eyeliner kiezen. Wil je een brede of dunne eyeliner? Met of zonder wing? Wil je de eyeliner boven de wimperrand of juist langs de waterlijn? Wij helpen je bij Smart Beauty graag om jouw perfecte eyeliner te krijgen. Voorafgaand aan de behandeling bespreken we jouw wensen uitgebreid en bepalen we samen de perfecte vorm van de eyeliner.

De behandeling

Voor welke van deze twee technieken je ook kiest, tijdens de eerste behandeling zullen we jouw voorkeuren uitgebreid bespreken. We bepalen samen de vorm en kleur die het beste bij jou past. Twijfel je over wat de beste techniek is voor jou? Wij adviseren je graag.
Ben je benieuwd naar hoe zo’n behandeling precies gaat? Dat leggen we je hier uit.

Heb jij al een afspraak gemaakt?

Ben je na het lezen over de permanente eyeliner enthousiast geworden en wil jij ook een mooie oogopslag en tijd besparen? Maak dan hier een afspraak voor jouw perfecte, permanente eyeliner. Heb je nog vragen over de behandeling of over de permanente make-up? Neem dan contact met ons op, dan helpen we je verder.

Je kunt bij Smart Beauty ook permanente wenkbrauwen laten aanbrengen.

Afspraak maken